фоторедактор онлайн фотошоп онлайн игры онлайн

Як організувати Олімпійські ігри?


Як організувати Олімпійські ігри?


Професія менеджера спортивних подій все ще залишається загадковою для сучасного випускника. Хоча вона може зацікавити енергійну та творчу молодь.
По-перше, це кар'єра, що сповнена подій. Олімпійські ігри, Суперкубок, Євро ліга –кар'єраподієвого менеджера дозволяє взяти активну участь у цих грандіозних заходах.

Як скоординувати 80000 спортивних фанатів, які прийшли на стадіон, організувати для них місця, їжу і напої? Як утримати багатогодинне спортивний захід під контролем? За лаштунками будь-якого великого заходу стоїть величезна команда людей.

У межах кожного спортивного заходу існує тисяча організаційних завдань, які повинні бути виконані вчасно, щоб все спрацювало як годинник.
Чому ця робота важлива?

Люди люблять розваги, а публіка готова витрачати мільйони і мільйони доларів на те, щоб перед їх очима розгорнулося грандіозне спортивне шоу . Багато фанатів сплачують сотні доларів за квиток. Саме тому організаторам великих спортивних заходів важливо створювати 100% якісний продукт.
Кар'єра в галузі організації заходівфактично зосередженана 4 основних позиціях: асистент, супервайзер , менеджер і директор. Як і в будь-якій сфері , тут є чітка ієрархія з професіоналами планування на чолі і відповідальними виконавцями на нижчих позиціях.З кожним новим кроком до мети рівень відповідальності буде зростати. 

У якийсь момент Ви займете посаду супервайзера і виявите, що поодинці відповідаєте за всіх спонсорів заходу, чиї фінансові вливання змусять Вас особливо уважно ставитися до їхніх бажань, бути гнучким, швидко знаходити вихід з будь-якої ситуації. 

Менеджери відповідають за те , щоб всі були на своїх місцях і виконували свої обов'язки ідеально і в потрібний момент. Всі проблеми, з якими не впораються супервайзери, стають Вашими особистими проблемами, які доведеться вирішувати спокійно і мудро. 

На вершині сходів знаходиться директор компанії з подієвого менеджменту . Це людина, яка з'ясовує, якиq спортивний захід хоче бачити замовник і скільки грошей він готовий у нього вкласти сам , а скільки повинні привнести запрошені спонсори. Директор розробляє структуру події, його план, аналізує необхідну кількість залучених ресурсів, оцінює найнятих фахівців та волонтерів. 

менеджер спортивних подій
 
Які ж навички і риси характеру потрібні для того, щоб все вдалося ? По-перше, потрібно бути комунікабельним. Вам знадобляться всі запаси терпіння під час спілкування зі спортивними зірками першої величини. Однак з іншого боку – Ви будете стояти біля керма найбільших подій сучасної історії, впливати на те, які враження отримають глядачі і що залишиться в їх пам'яті, своїми руками створювати грандіозні концепції заходів і планувати кожну деталь, спілкуватися з найвідомішими зірками, журналістами та медійними персонами. А почуття задоволення, яке Ви отримаєте, побачивши втілення власних планів, не забудете нiколи!
Коли мова заходить про освіту в цій сфері, варто зазначити, що існує безліч навчальних закладів, що пропонують курс «менеджмент спортивних заходів». Але не теоретичні знання, а досвід допоможе Вам почати кар'єру в індустрії, тому вибирати потрібно з розумом.

событийный менеджер
 
Кращими вищими навчальними закладами по праву вважаються ті, що мають зв'язки з великими компаніями і міжнародними корпораціями, які надають студентам стажування. У цьому випадку головним вибором для Вас стануть інститути групи LaureateInternationalUniversities, особливо швейцарські інститути готельного бізнесу Glion (Швейцарія) , LesRoches (Швейцарія, Іспанія, Китай) і KendallCollege (США).

Одна з головних переваг інститутів – це професійні стажування в індустрії (або CBL-Craft-based Learning), під час яких студенти займаються організацією абсолютно реальних заходів з «живим» бюджетом для інших студентів.

событийный менеджер
 
Денис Жидков, менеджер з маркетингу ПБК «ЦСКА» закінчив курс «Подієвий менеджмент , спортивний менеджмент та менеджмент в області розваг» у GlionInstituteofHigherEducation. 

Ви працюєте менеджером з маркетингу ПБК « ЦСКА». Що входить в коло Ваших обов'язків ?
Денис Жидков:у попередньому сезоні ми працювали за такими напрямками:
• Розробка спонсорського пакета і його щорічне оновлення.
• Пошук потенційних спонсорів у міжсезоння.
• Співпраця зі спонсорами та партнерами.
• Пошук нових каналів реклами.
• Розробка додатків для платформ iPhone і Android.
• Аналіз статистики продажів (кількість глядачів, у тому числі в фан -секторі, ціна за квиток і т.д.) і бази даних уболівальників (вік , стать, дохід і т.д.).
• Розвиток соціальних медіа каналів.
• Продакт-плейсмент в онлайн іграх і ТБ- рекламі.
• Розробка маркетингового плану на наступний сезон.
• Співпраця з Євро лігою.
• І багато інших завдань , не пов'язаних безпосередньо з маркетингом.

Незважаючи на те, що подієвий менеджмент не так сильно розвинений в Росії та Україні , як за кордоном, напрямки для розвитку галузі безмежні. Дізнайтеся всі подробиці навчання та деталі зарахування на спеціальність «подієвий менеджмент» у швейцарські інститути Glion, LesRoche і KendallCollege на презентації в Києві , яку організовує для Вас освітня компанія IQ Consultancy .
Glion, LesRoche і KendallCollege пропонують іноземним студентам наступні програми навчання:
• Програми бакалаврату (BA) – дозволяють вступати відразу після закінчення російської школи, без надання результатів ЄДІ .
• Програми МВА – для професіоналів, що бажають перейти на позиції топ-менеджерів або відкрити свій бізнес.
• Постдипломні програми ( PGD ) – для молодих фахівців з вищою освітою , які бажають пройти перекваліфікацію з отриманням другої вищої освіти в сфері бізнесу та управління .

Для вступу на навчальні програми Glion і LesRoches не потрібні результати ЗНО , потрібно тільки надати один з таких сертифікатів не менше ніж за 2 тижні до початку навчання:
• TOEFL - вартість від 1500 грн.
• CambridgeFirstCertificate : Grade C – вартість 1265 грн.
• IELTS – вартість 1550 грн.

Компанія IQ Consultancy в партнерстві з інститутами Glion і LesRoches пропонує Вам відмінну можливість безкоштовно пройти співбесіду і безкоштовно здати вступний іспит з англійської мови. Необхідно заздалегідь зареєструватися за телефоном або e-mail:

Телефон: +38 0 ( 44) 521-63-31
E - mail: tetiana.iatskova@iqconsultancy.ru

Презентація відбудеться28.10.2013 з 19.00 за адресою БЦ «Арена -Сіті», Гранд Хол,вул. Червоноармійська / Басейна , 1-3/2а

Індивідуальні співбесіди та іспит пройдуть 29.10.2013, іспит буде проведено з 12.00 до 15.00 в офісі IQ Consultancy за адресою вул. Предславинська, 28, офіс 205

Детальну інформацію Ви можете отримати на сайтах компанії IQ Consultancy:
www.iqconsultancy.ru
www.swisshotelschools.ru



Похожие статьи:
Комментарии к статье:
ИНТЕРЕСНОЕ:
ПОПУЛЯРНЫЕ: