фоторедактор онлайн фотошоп онлайн игры онлайн

Вища гостинність по-швейцарські

Вища гостинність по-швейцарські

Попит на закордонну освіту в галузі гостинності зростає з кожним роком. В жовтні цього року компанія IQ Consultancy презентувала всесвітньо відомі «готельні» виші. А саме, Інститут вищої освіти Glion та Міжнародну школу готельного менеджменту Les Roches. Ці провідні світові навчальні заклади проводять підготовку студентів до міжнародної кар’єри в готельному та туристичному бізнесі, а також в спортивному та подієвому менеджменті.

Індустрія гостинності набуває нечуваного розвитку. Вже сьогодні це другий після держави роботодавець. Тому IQ Consultancy стільки уваги приділяє розвитку цього напрямку.

Швейцарська модель навчання традиційно вважається чи не найкращою в галузі даної освіти. В Glion та Les Roches студенти отримують не лише академічні знання, а й безцінну практику стажувань в провідних міжнародних готелях, курортах, спортивних та розважальних центрах, тощо. Тут поєднання теорії та практики доцільно збалансоване і гарантує висококваліфікований вишкіл, що задовольняє найвибагливіших та найприскіпливіших роботодавців.

закордонна освіта

Glion та Les Roches мають акредитацію престижної американської асоціації ВУЗів NEASC, яка гарантує високі стандарти і контроль якості навчання. Акредитацію NEASC також мають такі відомі в усьому світі університети як Гарвардський університет, Йельський університет, Масачусетський технологічний інститут.

До того ж, навчання на камбузах Glion та Les Roches – це чудова нагода зануритися в міжнародне середовище, дізнатися більше про інші культури, світогляди, навчитися «читати» менталітет різних народів, подорожувати. Навчання та робота в індустрії гостинності – це безмежні горизонти.

Ось що розповідає про своє навчання в Інституті вищої освіти Glion студентка з Києва, Анна, яка до речі, проходила перше своє стажування в Хаятт Рідженсі Київ і отримала найвищу оцінку від менеджменту готелю за проходження практики:


А вже після Нового року Аня збирається до Сочі, де проходитиме практику в Олімпійському комітеті на Зимових Олімпійських іграх.

Якщо ви ще не вирішили, де навчатися або чітко знаєте, до чого лежить ваша душа, та шукаєте можливостей до самореалізації, звертайтесь. Будемо раді допомогти визначитися.

Компанія IQ Consultancy
+38 (044) 521 63 31

Похожие статьи:
Комментарии к статье:
ИНТЕРЕСНОЕ:
ПОПУЛЯРНЫЕ: