фоторедактор онлайн фотошоп онлайн игры онлайн

Марангоні в Києві


Марангоні в Києві

25 листопада освітня кампанія IQ Consultancy представить киянам італійський Інститут моди Марангоні. Презентацію проведе Фабриціо Товальєрі – регіональний директор із зарахування студентів Східної Європи. Після презентації Ви зможете особисто поспілкуватися з представником інституту в офісі IQ Consultancy.

ISTITUTO MARANGONI – престижний італійський інститут моди і дизайну, який пропонує як бізнес-програми (бренд-менеджмент, просування в сфері моди та інші), так і творчі спеціальності (дизайн одягу, дизайн інтер’єра, фотографія, графічний дизайн та інші)

Марагони в Киеве 1

Інститут закінчили такі відомі дизайнери: Domenico Dolce, Franco Moschino, Alessandra Facchinetti, а молоді випускники останніх років успішно працюють стилістами, дизайнерами і бренд-менеджерами для всесвітньо відомих марок Armani, Dolce&Gabbana, Romeo Gigli, Givenchy, Prada. До того ж, впливовий в галузі моди інтернет-ресурс Fashionista.com включив італійський інститут в топ-10 найпрестижніших інститутів моди по всьому світу.

На презентації Фабриціо Товальєрі розповість про те, як стати студентом Інституту Марангоні, а також про особливості навчання, про історію інституту і кар’єрні перспективи в індустрії, що чекають на його випускників.

На особистих зустрічах Ви зможете поставити питання, що Вас цікавлять, з програм навчання, показати своє портфоліо і отримати експертну оцінку. Від фахівців IQ Consultancy Ви отримаєте відповіді на запитання щодо оформлення візи, підготовки документів і умов зарахування в Інститут Марангоні.

Зверніть увагу: Ви ще зможете встигнути вступити на програми Інституту, що починаються з лютого 2014 року. Детальну інформацію за програми шукайте на сайті проекту www.studyfashion.ru

ІНФОРМАЦІЯ І КОНТАКТИ:

Презентація відбудеться 25 листопада 2013 року о 19.00

Адреса: готель «Дніпро»,вул. Хрещатик, ½,зал «Леда»

Індивідуальні зустрічі відбудуться 26 листопада з 11.00 до 18.00 в офісі IQ Consultancy

Адреса: вул. Предславинська, буд. 28, офіс 202

Телефон +38 0(44) 521-63-31

E-mail: tetiana.iatskova@iqconsultancy.ru





Похожие статьи:
Комментарии к статье:
ИНТЕРЕСНОЕ:
ПОПУЛЯРНЫЕ: