фоторедактор онлайн фотошоп онлайн игры онлайн

Освіта: Англія, Америка або Канада?


Освіта: Англія, Америка або Канада?

Перед сучасними батьками дуже гостро постає питання вибору середньої освіти для своєї дитини. Ми хочемо дати своїй дитині краще навчання, але у кого спитати поради, де знайти достовірну інформацію і як прийняти вірне рішення?

Компанія IQ Consultancy працює у сфері освіти за кордоном вже більше 13 років. Ми допомагаємо студентам і школярам вступити до омріяних навчальних закладів, отримати дипломи, які відкривають двері в кращі міжнародні компанії. Ми точно знаємо, як потрібно вибирати навчальний заклад і розуміємо, наскільки важливо, щоб це був саме Ваш вибір.

Ми впевнені, що кращий спосіб зрозуміти, який навчальний заклад підійде Вам або Вашій дитині – це поспілкуватися з його представником, а потім і відвідати школу або виш особисто. Тому ми організовуємо освітні виставки і запрошуємо наших партнерів поспілкуватися з тими батьками і дітьми, які в даний момент стоять перед непростим вибором.

15 лютого ми запрошуємо Вас на виставку «Приватні школи Великобританії, США і Канади», яка відбудеться в Києві.

Учасниками виставки стануть:
  • Fairmont Private School(США)
  • Lakefield School (Канада)
  • Living Learning English (Великобританія, мовні програми)
  • Lucton School (Великобританія)
  • Oswestry School (Великобританія)
  • Ross School (США)
  • Shebbear College (Великобританія)
  • St. Bees School (Великобританія)
  • Stanstead College (Канада)
  • Об'єднання шкіл Meritas (США, 6 шкіл, мовні програми)
Наші партнери із задоволенням розкажуть Вам про свою школу, про умови зарахування та життя в кампусі, навчальні програми та перспективи вступу до топових університетів світу.

На виставці ви знайдете інформацію про літні мовні програми у Великобританії, США і Канаді. Експерти вважають, що кращий спосіб «спробувати» навчання за кордоном на смак – це відвідати мовні курси.

Розрізняються типи програм, їх тривалість, інтенсивність, місце проведення та заняття після навчання. Це може бути міжнародний центр або класична британська школа-пансіон. Ви можете обрати програму для підготовки до іспитів IELTS або TOEFL, або літній курс з відпочинком, катанням на конях і походами в гори. Школи пропонують не лише уроки англійської мови, а різноманітні заняття: фотографія, танці, живопис, різні види спорту і активного відпочинку, дизайн, документальне кіно, музика та багато іншого.

Окрім дитячих програм, існують і спеціалізовані курси для дорослих. Наприклад, ділова англійська мова для керівників. Такі програми передбачають відвідування великих компаній і налагодження ділових контактів. Є програма і для абітурієнтів, що стоять перед вибором вишу. Наприклад, шкільне об'єднання Meritas пропонує зробити унікальний тур по знаменитим американським університетам «Ліги Плюща» (Гарвард, Йель та інші), в рамках якого юнаків та дівчат навчать, як правильно вибрати університет, як підготуватися до вступного іспиту.

І звичайно, не варто забувати, що навіть недовге перебування в англомовній країні сприяє значному поліпшенню навиків володіння англійською і мотивує на подальше вивчення іноземної мови.

Коментар експерта

За кордоном існує система мовних шкіл, створених спеціально для навчання дітей з різних країн. Під час навчання в мовній школі за кордоном вашій дитині доведеться говорити іноземною мовою, і вона швидше подолає «мовний бар'єр». Часто 3-4 тижні перебування в живому мовному середовищі дають більший результат, ніж рік вивчення іноземної мови в Україні, де відразу після уроку дитина знову переходить на українську чи російську мови.

Англія, Америка або Канада? Щоб дізнатися більше про середні школи, мовні курси і наші заходи, зайдіть на сайт http://iqconsultancy.com.ua/ukr/ або відвідайте виставку, де Ви зможете поспілкуватися з представниками шкіл і мовних курсів, а також з менеджерами IQ Consultancy.

Виставка відбудеться 15 лютого з 12:00 до 17:00 за адресою «Президент Готель», Київ, вул. Госпітальна, 12.

Додаткову інформацію про захід можна отримати за телефоном IQ Consultancy +380(44) 5216331 або на сайтах www.britishschools.ru і www.studyinamerica.ru, де варто реєструватися на виставку заздалегідь.


Похожие статьи:
Комментарии к статье:
ИНТЕРЕСНОЕ:
ПОПУЛЯРНЫЕ: