фоторедактор онлайн фотошоп онлайн игры онлайн

Канадська мрія


Канадська мрія

Америка впродовж кількох століть являлася заповітною мрією для людей, що бажали жити краще. Та золотий вік США поступово спливає.

В наш час центр тяжіння міграційних потоків переміщується на Північ. Світова репутація Канади як високорозвиненої, мирної, вільної від етнічних смут та конфліктів країни з високим рівнем екологічної безпеки та низьким – злочинності, безумовно, сприяє росту міграції. Сприяє настільки активно, що саме час вводити поняття «канадської мрії».

Канадская мечта 1

Так що приваблює людей з усього світу в Канаду?

По-перше, Канада – неймовірно мальовнича країна, де мешканці та держава дбайливо ставляться до природних багатств.

По-друге, м’яка імміграційна політика. Тут завжди раді висококваліфікованим спеціалістам з гарною освітою та професійними навичками. Охоче приймає Канада також підприємців та інвесторів, якщо ви маєте успішний досвід ведення бізнесу або готові інвестувати наявні у вас грошові кошти в економіку Канади. План по імміграції для країни кленового листя складає понад 200 тисяч чоловік на рік, що робить її однією з найбільш відкритих в світі.

Ну, і наостанок, Канада є однією з найбільш економічно розвинених країн світу. Про це свідчать і високий рівень життя канадців, і розвинена, налагоджена система соціального забезпечення та медичного обслуговування, і високі пенсії та пільги непрацездатному населенню.

Канадская мечта 2

Канада - одна з не багатьох країн, де бути іммігрантом не означає бути людиною другого сорту. Місцеве населення з повагою ставиться до всіх культурних особливостей гостей.

В результаті такої соціальної політики в школах приділяється особлива увага вивченню світового культурного спадку, тенденцій глобальної економіки та шедеврів світової літератури. Наприклад, в одній з найпрестижніших канадських міжнародних шкіл Bodwell High School в навчальну програму включено предмети, які сприяють покращенню обізнаності студентів про світовий досвід людства:

  • Глобальна освіта
  • Світова література
  • Соціальна справедливість
  • Лідерство
  • Наука та технології (фокус на дослідженнях навколишнього середовища)
  • Організації (акцент на волонтерстві)
  • Соціальні дослідження
Середня та вища освіта в Канаді відповідають світовим стандартам. Студенти виховуються в атмосфері поваги, відповідальності та уваги одне до одного, щоб згодом стати гідними громадянами світу.

Канадская мечта 3

Школи піклуються про те, щоб розвиток учнів був різноманітним. Тому поряд з напруженою академічною програмою, учні приділяють багато уваги заняттям спортом. В Канаді як ніде популярний хокей, футбол, плавання, зимові види спорту, бадмінтон, теніс і все, що тільки можна собі уявити, аж до екстремального туризму та альпінізму.

Канадські навчальні заклади можуть пишатися сучасними спортивними залами, басейнами, тенісними кортами, театральними майданчиками та музичними кімнатами, бібліотеками та комп’ютерними лабораторіями.

Приватні школи Канади та їх програми контролюються місцевими та федеральними органами державної влади, що гарантує якість та високий рівень освіти. До того ж, спеціалісти з розробки навчальних програм оперативно реагують на будь-які зміни, щоб поступово спрямувати розвиток молодих спеціалістів у напрямку до професій, що користуються особливим попитом.

Канадская мечта 4

4 жовтня Вам випадає унікальна нагода зустрітися з представником канадської приватної школи особисто. Ви зможете поставити йому нагальні для Вас питання та отримати детальну інформацію про умови зарахування в приватні школи Канади.

IQ Consultancy запрошує Вас на семінар-презентацію «Приватна канадська школа – за крок до вступу в університети Канади, США, Великобританії».

Борис Ремес, заступник директора з прийому та випускник школи Bodwell High School та Університету Британської Колумбії (University of British Columbia) розповість про особливості навчання в Канаді, включаючи наступні аспекти:

  • Можливості навчання в Канаді для іноземних студентів на прикладі школи Bodwell High School
  • Як вибрати програму навчання для дитини
  • Відмінності систем освіти в Україні та Канаді
  • На що варто звертати увагу у випадку продовження навчання в Канаді
  • Тонкощі вступу до топових вишів Канади
  • Особливості навчання в канадському виші
Презентацію організує освітня компанія IQ Consultancy, офіс якої тепер вже відкрився у Києві.

Компанія IQ Consultancy заснована в 2001 р. Наразі в компанії працює понад 100 співробітників в офісах Санкт-Петербурга, Москви, Новосибірська, Казані, Уфи та Києва. Всі наші спеціалісти навчались за кордоном, пройшли стажування в університетах та мовних школах Великобританії, Швейцарії, Австралії, Ірландії, Італії, Іспанії та США, декотрі з них мають ступені бакалаврів та магістрів британських та американських університетів. Зі 100 спеціалістів компанії 86 мають педагогічну або філологічну освіту.

Приходьте на презентацію та дізнайтеся, як отримати якісну освіту в Канаді!

Вхід на презентацію за попереднім записом.

Час проведення: 4 жовтня о 16-00
Місце проведення: Hyatt Regency Kyiv, конференц-центр, зал Сідней 3, вул. А.Тарасової, 5

Записатися на презентацію можна за телефоном 521-63-31 або зареєструватися онлайн на сайті організатора  до 3 жовтня включно.



Похожие статьи:
Комментарии к статье:
ИНТЕРЕСНОЕ:
ПОПУЛЯРНЫЕ: