Основні види жіночих курток та як їх носити

Мода и стиль | Просмотров: 16829 |

женские курткиженские куртки


Цей елемент одягу присутній в кожному жіночому гардеробі. Але навіть не кожна модниця знає про назви всіх його видів. Великий вибір одягу представлено на сторінках сервісу OLX. Тут можна вибрати речі, які подарують комфорт в будь-яку пору року.


Правильно вибраний одяг – не лише зручність, але і стиль. Сучасні весняні куртки жіночі підкреслять всі переваги фігури та приховають недоліки.

 

Види жіночих курток


Ця універсальна річ дуже різноманітна, що дозволяє поєднувати її зі спідницями, джинсами. Сучасна мода пропонує такі види:


• парки – дуже зручні речі на зиму, але є і весняні та осінні варіанти, можуть мати вставки зі шкіри або хутра;
• бомбери – короткі моделі на блискавці, які вдало поєднуються з повсякденним стилем;
• хутряні – відмінно поєднуються зі спідницями, штанами, джинсами;
• косухи – зазвичай шкіряні вироби, які довго залишаються модними, можуть поєднуватися з будь-яким «низом» та навіть спортивним взуттям;
• джинсові – незгасна класика, яка залишається модною вже кілька десятиліть.


Щорічно зовнішній вигляд та колір речей можуть змінюватися. Наприклад, джинсові моделі можуть бути не лише блакитного кольору, але і червоного, чорного, прикрашатися вишивкою та іншим.


З якими аксесуарами носити той чи інший вид?


В першу чергу при виборі звертають увагу на відповідність розміру. Далі перевіряють міцність та якість фурнітури. Саме вона виходить з ладу першою, якщо не приділити їй достатньо уваги.


Сучасна мода дуже різноманітна: куртки поєднуються з сукнями, джинсами та навіть шортами. Найбільш універсальними називають косухи та бомбери. Їх надягають в поєднанні з кросівками, рюкзаками, сумочками, туфлями та навіть босоніжками.

 

Парки гармонічно виглядають з черевиками та напівчеревиками, об’ємними сумками, рюкзаками.


Додати стилю до зовнішнього вигляду допоможуть і різноманітні дрібні аксесуари. Серед них: рукавиці, стильні окуляри, ремені, капелюшки тощо. Все це можна також знайти на сторінках сервісу OLX: тут представлені аксесуари, які будуть модними в поточному році.


(голосов: 1)
Похожие статьи:
Комментарии к статье: