Українське взуття для нареченого

Свадьба | Просмотров: 1872 |

Українське взуття для нареченого

 

Якісне весільне взуття для нареченого не обов’язково повинно бути зробленим за кордоном. Відомий український виробник одягу у національному стилі «ЕтноДім» представив власну лінію класичного взуття.


Вітчизняні черевики, не гірші за італійські
Донедавна компанія була відома, перш за все, своїм етнічним одягом — вишиванками, сукнями, футболками. Але нещодавно «ЕтноДім» почав також виробництво чоловічого та жіночого взуття.


Усі моделі для чоловіків поєднує строгість та елегантність форм. Вони найкраще пасують до класичного костюма і будуть доречними на найбільш урочистих подіях, зокрема, на весіллі. Їх головна перевага — висока якість. Це українське взуття, що не поступається навіть багатьом італійським аналогам. Адже усі черевики виробляються вручну виключно з натуральної шкіри.


Звичайно, не забули в компанії й про прекрасну половину людства. Для жінок пропонується взуття в стилі casual для повсякденного носіння. Ці зручні і комфортні туфлі чудово підійдуть до офісного одягу. На всі моделі чоловічого та жіночого взуття розповсюджується гарантія від виробника.


Стати на рушник
Але повернемось до теми весілля. Подбавши про взуття для молодих, не слід забувати і про рушник, який кладуть їм під ноги підчас вінчання. Молоді встають на рушник, який символізує дорогу у майбутнє щасливе життя. Вишиті рушники потрібні і для ікон, якими благословляють нове подружжя, і для зв’язування рук молодих, і для прикрашання весільного короваю. Фактично рушник — невід’ємний елемент багатьох весільних обрядів.


Чудові рушники, оздоблені традиційною вишивкою, також представлені на сайті компанії http://etnodim.com.ua. Вони вироблені з домотканого полотна і розшиті вручну. Узорами для вишивки слугують традиційні орнаменти, що з давніх часів асоціювались з побажаннями усього найкращого молодому подружжю — благополуччя, дітей, довічного кохання.


Колись навіть вираз «стати на рушник» означав одружитися. Отже, перифразуючи старі слова, можна сказати, що вдягнути черевики від «ЕтноДому» та встати на вишитий рушник — це добра прикмета щасливого подружнього життя.

 

 


(голосов: 1)
подбери себе прическу онлайн
Похожие статьи:
Комментарии к статье: