Як правильно підібрати комбідрес

Мода и стиль » Мода | Просмотров: 964 |

Не всі жінки готові займатися спортом або виснажувати свій організм голодними дієтами, щоб отримати бездоганну фігуру. До того ж, не всі дієти допомагають продуктивно позбутися від "апельсинової кірки", поліпшити стан шкірних покривів. Однак вихід знайдено, а називається він комбідрес. Така Безшовна білизна має оригінальний дизайн, підкреслює жіночу сексуальність, непомітно під одягом, при цьому забезпечує стійкий дієтичний ефект.

Інші переваги покупки комбідресу

 

Частіше виникає необхідність прибрати живіт, позбутися від «крил» на стегнах, звузити талію, вирішити проблему надмірної ваги. Інноваційний комбідрес Slim Shapewear перетворить вашу фігуру в лічені хвилини, причому діє легко і непомітно. Таке стильне боді підходить для дам різного віку, а корекційний ефект досягається за рахунок активних компонентів складу, яким просякнутий щільний матеріал. Діюча речовина впливає на дерму, активізує обмін ліпідів і мікроциркуляцію крові проблемних зон, підвищує еластичність верхнього шару епідермісу.

 

Якщо проблемними зонами є стегна, боки, кругленький живіт, талія або груди, комбідрес для схуднення стає відмінним рішенням на кожен день. Щоб відчути стійкий і тривалий ефект, важливо знати, як правильно носити цю прогресивну натільну білизну. Тільки в цьому випадку така цінна властивість, як продуктивне спалювання підшкірного жиру, буде максимально реалізовано на практиці, а фігура з утягуючою білизною виглядати бездоганно.


Основні правила для всіх покупців комбідресу

Щільна вставка на спині повинна продовжувати лінію хребта, щоб, тим самим, знизити навантаження на хребці, розправити плечі і витягнути спинні м'язи. З такою білизною змінюється хода, випрямляється постава. Комбідрес повинен облягати недосконалу фігуру, але ніяк не придавлювати її. В іншому випадку порушується мікроциркуляція крові, можуть з'явитися набряки та інші проблеми зі здоров'ям. Якщо тканина висить, бажаного ефекту теж не буде. Комбідрес не має чітких розмірів, виробник пропонує зрозумілу розмірну сітку, але якщо суніваєтесь для вас консультанти підберуть необхідний розмір. Еластичний матеріал не повинен придавлювати стегна, а ліф зобов'язаний лягати під груди, збільшуючи на 1-2 розміри. Щільні вставки розташовуються не тільки на спині, але і на боках, роблять їх візуально стрункішою. Якщо на шкірі з'являються смуги від гладкого матеріалу, це означає, що розмір комбідресу підібраний невірно. Але зазвичай 99% жінок повідомляють, що проблем з вибором розміру виникнути не повинно.

 

 Стягуючий комбідрес належить носити щодня, оскільки в процесі руху непомітно спалюється підшкірний жир, а постать стрімко наближається до статусу бездоганності. Надягати за таким принципом:

S - при обсязі стегон 71-86 см; M - при параметрі 78-92 см; L - при стегнах 83-101 см; XL - при параметрах 89-119 см; XXL-якщо вказаний об"єм відповідає 103-124 см; XXXL-коли об"єм стегон 148-158 см.

Спортивний комбідрес відмінно підходить для занять спортом. Щоб тренування проходило максимально комфортно, білизну виготовляють з бавовняного трикотажу. Тонкі бретельки не сковують рухи і не натирають шкіру під час активних вправ. Різновид комбідресу надягають під трико, лосини, шорти. Еротичний або романтичний комбідрес призначений для інтимних зустрічей. Він відрізняється від інших моделей наявністю спокусливих мереживних вставок, сіточок та інших елементів. Зазвичай виріб пошитий з тонкої напівпрозорої матерії. Вшиті чашечки доповнюють облягаючий крій. Для посилення сексуального бажання моделі пошиті з відкритою спиною, грудьми, животом. Модель з бюстгальтером підходить для щоденного використання. Зазвичай пошиті з атласних тканин і трикотажу. Вишивка і мереживо використовується в якості прикрас.


Переваги такої білизни

  • зручно приховувати під одягом;
  • комфортний в носінні завдяки м'яким тканинам, які облягають тіло;
  • можна носити як майку, міцно закріплену під шортами або спідницею;
  • легко стирається і не мнеться;
  • простий у догляді;
  • завдяки застібкам в паховій області просто ходити в туалет;
  • бюстгальтер піднімає груди;
  • приховує недоліки фігури і коригує проблемні зони.
  • Таку коригуючу білизна дуже зручно приховувати під одягом.

(голосов: 1)
Похожие статьи:
Комментарии к статье: