Фишка от Притулы


Фишка от Притулы

Известный украинский шоумен и телеведущий Сергей Притула, он же «Тернопільський Сірий», рассказал Xvatit.com, в чём он «петрає», и чего ему не хватает.

Как считаете, вы сегодня – рейтинговый человек?

Страшне, насправді, словосполучення «рейтингова людина». Важливо залишатись насамперед людиною, а всі приставки: рейтинговий, успішний, впізнаваний і т.д., це стан ситуативний – сьогодні є, завтра немає. Якщо брати до уваги пряму паралель між рейтингами проектів Нового каналу, де я задіяний, і моєю персоною, то зараз менш рейтинговий ніж був минулого та позаминулого року.

Можете о себе сказать, что принадлежите к людям, которым все удается?

Людей, яким все вдається, не існує! Ти можеш бути хороший в чомусь одному, проте ідеальним у всіх сферах, до яких дотичний, ніколи не станеш. Ну не може людина однаково класно грати в шахи, випилювати лобзиком, складати гербарій, виконувати норматив майстра спорту з плавання і греко-римської боротьби, вести авторську програму на радіо і бути ведучим вечірнього випуску новин на провідному каналі. Я ніби щось петраю в сенсі роботи телеведучого, але відремонтувати розетку в себе вдома не можу, викликаю електрика.

Какие «взаимоотношения» у Вас складываются с деньгами? Вам сейчас чего-нибудь не хватает?

Грошей вистачає. Мені бракує часу на те, щоб правильно скеровувати їх в те чи інше русло.

На что бы никогда не согласились даже ради пиара?
 
Погоджуватись на щось заради піару? Найкращий піар – твоя робота. Відсутність хорошої роботи компенсується піаром – чорним, білим, сіро-буро-малиновим. Давно не відвідую світські заходи, мене не побачиш на тусовках у клубах, я не представлений у соцмережах. Усі ці «притули» в контактах, однокласниках і фейсбуках – це просто засланці, яким подобається відписуватись від мого імені. Поки що задля піару мені не доводиться йти на якісь жертви. Справляюсь з роботою.

Вы говорили, что хотите сняться в молодежной комедии. Уже есть какие-нибудь предпосылки, что мы скоро увидим Вас в качестве актёра кино?

Ні, на жаль чи на щастя, поки що таких варіантів немає.

Сергей Притула фото

В течении нескольких лет Вы были ведущим программы «Подъем», сьемки которой проходили рано утром. Привычка просыпаться ни свет ни заря осталась, или догоняете упущенное, заводя будильник на более позднее время?

Я б і не проти відіспатись. Але якщо вже відсипатись, то не тільки за останні 3 роки в «Підйомі», а ще за 9 попередніх років на радіо, де теж працював в ранковому ефірі. А тепер порахуйте, скільки часу піде, щоб компенсувати 12 недоспаних років? Отож-бо! Відісплюсь на пенсії, зараз роботи багато.

Можно попросить несколько советов от Сергея Притулы, как быстро и безболезненно проснуться?


Рецептів немає. Мені пощастило – я завжди зранку прокидався і йшов на улюблену роботу. Тобто хотів прокинутись! Якщо не хочеться, то тут хоч силуй себе, хоч не силуй, осад залишиться. Єдина «фішка», яка була, є і буде, – зворотній відлік від 20 до 0, після чого реально легше встати з ліжка.

Много ли времени проводите с семьей? Планируете отдать своего сына в детский сад?


З сім’єю проводжу, на жаль, не так багато часу, як мав би. Дмитрові вже минуло три роки і ми плануємо віддавати сина в садок, проте зробимо це тоді, коли моя дружина піде на роботу.

Притула фото

Есть ли определенные правила, которым следуете? Кто вообще для Вас «учитель»?

Приклад брав з батьків. Вони навчили хороших речей. Приміром, ставити себе на чиєсь місце. Всім рекомендую.
 
Общалась Диана Островая

Xvatit.com:


Не только юмор, но и тема здорового образа жизни, однозначно, близка Сергею Притуле. Ведь он участвует в фотоконкурсе  «Спорт в объективе». Хватит ли тебе смелости сразиться с самым популярным шоуменом Украины?


Похожие статьи:
Комментарии к статье: