СамаЯ поющаЯ ведущаЯ


СамаЯ поющаЯ ведущаЯ

Ольга Цибульская после участия в украинской "Фабрике звезд" не просто запела, а стала самой поющей ведущей страны.

Оля, расскажи, как тебе удалось после "Фабрики звезд" удержаться в мире шоу-бизнеса? Ведь большинство фабрикантов так же быстро угасли, как и зажглись.

Довелося пригадати все, що я вмію, чого мене вчили в естрадно-цирковому коледжі і битися в стіни зі словами: «Люди, я вмію не тільки співати, а й багато чого. І, дякувати Богу, в той момент в моєму житті з’явилося «Русское радио» і Сергій Кузін. Вже 4 роки я працюю на радіо, веду «Золотой граммофон». Я часто жартую, що єдине, чого я не вмію – це ремонтувати розетки, але маючи багато друзів, я можу навчитися і цьому.
Читачам xvatit.com, які стоять на порозі вибору професії, я хочу порадити якомога раніше визначитися з тим, що любите робити. Живіть як в анекдоті про єврейську сім'ю «Изя, на всякий случай надо уметь все». Потрібно навчитися найбільшій кількості ремесел, а потім в житті може все знадобитися.

Ты очень веселая и энергичная, а что может испортить тебе настроение?


В мене псується настрій, коли я знаю про наявність проблеми у моїх близьких. Але, як казав мій знайомий, «Все, что решается деньгами – это растраты, а не проблемы», тому намагаюсь бути поруч і підтримувати.
Я жива людина і невдачі теж падають мені на голову. Добре пам’ятаю момент, коли дізналася, що більш не буду вести програму «Підйом» на «Новому каналі». Для мене все було своєрідним шоком, я не могла цього зрозуміти.
Але вистачає одного дня, тарілки салату і десерту, гарної музики, і в мене стрес проходить.

Поющая ведущая 1

Говорят, что все артисты и публичные люди – заложники своего образа…

Мені з цим пощастило, бо я вдома така ж, як і на сцені. Мені приємно, що не доводиться придумувати якийсь образ і видавати себе за того, ким я не є. Були моменти пошуку – після «Фабрики» я шукала те, що модно, що продається, пробувала робити пісні, але воно все не йшло, бо це було не моє.
А на День Києва на Майдані Незалежності відбулася прем’єра моєї пісні «Метелики-бабочки» і було приємно, що люди з першого разу запам'ятали слова і співали разом зі мною. В той момент я переконалась, що в житті треба робити те, що відповідає тобі. Це банальні слова, «плювки в вєчность», але це правда.

А критика тебя затрагивает?

Дивлячись, хто говорить. Якщо люди, які слідкують за музичним світом і розбираються в музиці, тоді я, звичайно, прислухаюся і намагаюся по гвинтиках розібратися в чому моя помилка. А якщо просто комусь сумно вдома і хочеться щось написати в форумі або на блозі… я навчилась абстрагуватись від цього всього.

У тебя есть опыт теле- и радиоведущей, что нравится больше?

Я не тільки співачка, я – «самая поющая ведущая». Можу і заспівати, і затанцювати, і намалювати картину – але все на одну тему: глобальний оптимізм і антифемінізм. В мене є один девіз – «Всьо будєт хорошо
У світі важкі часи, але я вважаю, що людське щастя – в дрібницях і мені хочеться навчити людей або просто нагадати їм, що можна все життя мріяти про Бентлі і не мати змоги собі це дозволити, а можна купити велосипед, об'їхати на ньому весь світ – просто кайфувати.

Насколько ты социально активна в Интернете?

В мене є офіційна група Вконтакті, де 20 тис. учасників і я нею дуже дорожу. Є група в інстаграм, яку веде мій адміністратор, також в однокласниках і фейсбуці. В контакті є моя сторінка, але я нею не можу користуватися, бо там перевалило за 360 повідомлень і дуже багато заявок в друзі. Ось в фейсбуці я можу адекватно спілкуватись. Пишаюсь тим, що в цьому році в мене, нарешті, з’явився свій сайт, збулася моя мрія – я почала вести свій антифеміністичний блог, в якому я висловлюю свої думки на тему всього, що я бачу і відчуваю.
В наш час, коли Інтернет такий глобальний, було б безглуздо відхрещуватися від соцмереж.

На одной из пресс-конференций ты спела для Владимира Кличка, сейчас твое увлечение ним прошло? Не ревнуешь его к новой невесте? Следишь за новостями о нем?

Спеціально, як за мужчиною, то ні, бо я десь читала, що він збирається одружитися. Не знаю, чи це правда, чи чутки, якщо правда, то дай Бог йому здоров'я. Але, як за спортсменом, то, звичайно, слідкую. Я бокс дивлюся з раннього дитинства, це не піар-хоббі. Я всі бої дивилася і переживала, але так сталося, що в той момент в мене щось йокнуло в серці, а тепер перейокало. У Володі був шанс, але він ним не скористався (смеется). Видно, був на тренуванні, а я була зайнята.

Беседовала Елена Бабич

Похожие статьи:
Комментарии к статье: