Пральні машинки Saturn: різновиди та функціонал

 

Пральні машинки Saturn: різновиди та функціонал


Побут сучасної людини є максимально комфортним завдяки наявності спеціальної техніки для автоматизації щоденних завдань. Одним з таких завдань є прання, коли немає необхідності робити все вручну. Пральні машинки забрали всі обов'язки від людини та готові самостійно все виконувати. Потрібно лише завантажити білизну, встановити потрібну кількість порошку, вибрати режим та запустити процес прання.

Непоганою якістю можуть похвалитися пристрої від виробника Saturn. Кожна пральна машина сатурн https://comfy.ua/ua/wash-machines/brand__saturn/ по-своєму хороша, вони відрізняються габаритними розмірами, технічними параметрами та численними характеристиками. Каталог включає повністю автоматичні машинки та напівавтоматичні, які в наш час рідко використовуються.

 

Переваги машинок від Saturn


На користь цієї техніки є кілька основних аргументів:


•клас енергоспоживання А;
•інтуїтивно зрозумілі механізми керування;
•наявність функції полоскання за допомогою центрифуги;
•адаптер захисту від перепадів електрики;
•корпус з удароміцного та багатошарового пластику;
•таймер регулювання часу циклу;
•нагрівач із нержавіючої сталі.


Багато в чому виконання пральної машини стандартне – великий корпус, усередині якого барабан, а також верхня частина у вигляді стільниці, якщо кришка відкриття барабана у передній частині.

 

Габаритні розміри


Не зайвим буде зробити вибір, виходячи з розмірів пральної машини:
1. Висота. До 70 см – компактні моделі, зручні для невеликих квартир, дач і навіть офісів, а 85 см є повнорозмірним варіантом пральної машини із завантаженням до 6 кг. Деякі моделі заввишки понад 85 см;
2. Ширина. До 40 см, від 45 до 50 і понад 60 см. Підбирається параметр виходячи з можливостей для встановлення;
3. Глибина. Вузькі прилади мають 35 см глибини. Параметр від 41 до 45 см також компактний і в них можна завантажити до 5 кг білизни. Повноцінні автоматичні машинки від 46 до 50 см можуть прати від 6 кг білизни.
Заздалегідь потрібно оцінити всі моменти та за фактом зробити покупку, щоб не виникло дискомфорту при використанні техніки.

 

Додаткові правила вибору


Основний параметр вибору – це об’єм білизни для прання. Для невеликої сім'ї достатньо обсягу до 5-6 кг, а машинки на 6-7 кг розраховуватимуться на невеликі сім'ї. Також необхідно враховувати додатковий функціонал, такий як відкладене прання, прання паром, замочування в піні, прання дитячих речей та багато іншого. Деякі функції не потрібні і немає потреби за них додатково переплачувати.

 

 

 


(голосов: 1)
Похожие статьи:
Комментарии к статье: