Як не помилитися з вибором преміального годинника

Гаджеты | Просмотров: 822 |

 

Як не помилитися з вибором преміального годинника

 

 

Вартість люксового годинника може дорівнювати вартості автівки, тому вибір та купівля такого аксесуара - доволі серйозний крок. Водночас ця коштовна річ є інвестицією, що підкреслює високий статус власника.


Якщо вам кортить витратити кілька сотень (або навіть тисяч) доларів на новенький аксесуар, ми допоможемо вам зробити правильний вибір та не припуститися серйозних помилок. Тож, на що звернути увагу?

 

Розмір циферблата

Обираючи годинник в інтернет-магазині, обов’язково звертайте увагу на діаметр його циферблату. Люксові бренди полюбляють створювати годинники з масивним циферблатом великого розміру, проте не на кожному зап?ясті такий годинник виглядатиме гармонійно.
До того ж великий годинник важкий й може виявитися незручним особисто для вас. Правило “чим більше, тим краще” у цьому випадку не працює. Підбирайте аксесуар індивідуально, враховуючи обхват та розмір вашої вашого зап?ястя.


Зручно, коли у каталозі можна вибрати потрібний розмір, як на сайті мультибрендового інтернет-магазину ANSWEAR.UA https://answear.ua/k/vin/aksesuary/godynnyky. Тут ви знайдете моделі з діагоналлю корпуса 40, 44 мм та інші розміри.

 

Механічний або кварцовий?

Класичним вважають механічний годинник з автопідзаводом. Власникові доведеться звикнути, що такий годинник зупиняється через певний час, коли лежить без руху. Проте тільки-но ви візьмете його у руки, стрілка розпочинає свій хід.


Кварцовий годинник працює від батарейки. Періодично її потрібно замінювати. Можете бути впевненим, поки батарейка працює, вони демонструють точний час та не зупиняються.

 

Стережіться підробок

Люксові марки страждають від копіювання. Недоброчесні продавці охоче видають підробку за оригінал. Тож якщо ви вирішили купити дорогий годинник, обирайте перевірені магазини, де виріб продається з документами та гарантією.

 

Чи потрібно переплачувати за зайві опції

Якщо ви використовуєте годинник, щоб слідкувати за часом, можливо, додаткові опції вам не потрібні. А от спортсменові знадобиться секундомір та водостійкість механізму.

 

Який у вас бюджет

У люксовому сегменті ціни дуже різні. Є вироби, вартістю як квартира, а є більш бюджетні брендові аксесуари, вартістю кілька тисяч гривень. Тож заздалегідь визначить ціновий діапазон, в межах якого і придивляйтеся до годинників.


На вартість аксесуара впливає матеріал корпуса та наявність додаткових опцій. Будьте готові доплатити й за бренд.

 

Класичний або розумний?

До дорогих аксесуарів відносять сучасні smart-годинники, що під?єднуються до смартфона. Крім часу, вони показують сповіщення, отримані у месенджерах. Деякі мають опцію відповіді на дзвінки. Це робить “розумний” годинник майже універсальним помічником та ідеальним наручним аксесуаром для людей, що полюбляють активне життя.


Як бачимо, при виборі люксового годинника на покупця можуть очікувати підводні камені. Експерти рекомендують обирати виріб, котрий подобається та пасує вам за стилем, щоб носити його із задоволенням. В будь-якому разі преміальний годинник виглядає розкішно та підкреслює статус свого господаря.


(голосов: 1)
Похожие статьи:
Комментарии к статье: