Як приготувати свинячу рульку: відео

Кулинария » Видео рецепты | Просмотров: 12295 |

як приготувати свинячу рульку

Що ближче до новорічних свят, тим цікавіші рецепти нам пропонують Надія Матвєєва та Ігор Місевич у випусках програми «Все буде смачно». Предметом даного випуску є свиняча рулька, яка, безперечно, стане «родзинкою» вашого святкового столу. Спеціальний гість програми – кум Ігора Місевича, Марко. Ця трійка не тільки поділиться своїми уміннями в кулінарії, але й зуміє створити чудовий настрій на цілий день!

Отже, для приготування класичної свинячої рульки на овочевій подушці вам знадобляться: свиняча гомілка, квашена капуста, яблука, чорнослив. Спочатку необхідно очистити м’ясо від ворсинок, помити та осушити його, використовуючи рушник. Наступний крок – нашпигувати гомілку часником із сіллю, щоб просолити її. Далі варто перев’язати м’ясо для збереження соковитості. Попередньо, перед початком процесу приготування, необхідно пом’якшити м’ясо, помістивши його всього лише на 1 годину у суміш сильно-газованої мінеральної води та червоного сухого вина (додати лавровий лист, часник, чорний мелений перець та чорний перець-горошок).

Перед запіканням необхідно відварити рульку, а після цього – помістити у вищезгадану суміш сильно-газованої мінеральної води та червоного сухого вина. Поки м’ясо знаходиться у даному розчині, підготуйте овочеву подушку, яку слід подавати разом із рулькою як гарнір. Протушкуйте квашену капусту разом із яблуками та чорносливом. Підготуйте спеціальний маринад.


Для маринаду слід використовувати соєвий соус, гірчицю мелену, мускатний горіх, чорний мелений перець, корінь імбиру.


Перед запіканням вилийте маринад на м’ясо, загорніть рульку та протушковані овочі у фольгу (для рівномірного запікання). Початкова температура – 250 градусів (перші 10 хвилин), потім температуру варто знизити до 160-ти градусів (наступні 20 хвилин).


Як бачите, все геніальне – просто! Герої програми допоможуть вам уникнути типових помилок при приготуванні. Розібратися у всіх тонкощах та нюансах. Невимушена позитивна атмосфера, корисні поради та захоплюючі кулінарні тести дадуть змогу вам провести час із користю та задоволенням. Слідуйте порадам ведучих, і «Все буде смачно!».

Як приготувати свинячу рульку: відео 




(голосов: 1)
подбери себе прическу онлайн
Похожие статьи:
Комментарии к статье: