«25» Скрябіну

Скрябін
Презентація альбому: 25
4 квітня 2014, 20:00
Клуб Stereo Plaza
Пр-т Червонозоряний 119

 «Скрябін» презентує 25 номерний альбом. В підтримку платівки з простою назвою «25» весною 2014 відбудеться турне по стадіонах та залах України. В рамках  туру 4 квітня в київському клубі Stereo Plaza заплановано велике концертне шоу. «Скрябін» гратиме старі й нові пісні, до того ж  традиційно готує купу сюрпризів для фанів –  музиканти виконають треки, які ніколи не грали, або грали дуже давно.
До концерту створюється й  спеціальний відеоряд – цим вже займається режисер Нікіта Родчинський, який  традиційно займається відеороботами групи.
 На прохання власних фанів, Скрябін   тримає в секреті пісні з нового альбому. Матеріал з альбому «25» вперше можна буде почути саме під час виступу в Stereo Plaza. Та й саму платівку можна буде побачити і придбати  саме на київському концерті. Цього вечора також заплановано представити нову книгу Андрія Кузьменко– «Я, Паштет і армія».

Читайте також на xvatit.com: С днем рождения, Бумбокс
 
«Скрябін» вже 25 років на сцені, проте присвячувати концерт саме  ювілею групи музиканти не прагнуть.
Андрій Кузьменко: Ми не гратимемо ювілейних концертів, бо я не можу собі уявити ювілейного концерту Елтона Джона, присвяченого 50-літтю його творчості. На афіші й  обкладинці  альбому число «25» зібрано з фотографій фанів групи, які всі роки підтримували нас. Альбом названо саме так, бо пісні дуже різні, нереально виділити головну думку й винести в заловок. Тому просто «25».
 
Тож чекаємо вас 4 квітня 2014 о 20:00 в Stereo Plaza. Будуть книжкові й музичні релізи, якісне концерте шоу і чесна музика «Скрябін», що збирає повні зали вже 25 років.
Квитки можна придбати в усіх касах міста
Вартість– від 160 грн
Замовлення квитків зател. (044) 222 80 40 або на сайті parter.ua


Похожие статьи:
Комментарии к статье: