АнтитілА: Від Луганська і до Львова лине українська мова


АнтитілА: Від Луганська і до Львова лине українська мова

Неймовірний за своєю енергетикою та надважливий за своїм значенням передостанній концерт туру “Над полюсами” відіграли АнтитілА 24 квітня у Луганську. Не зважаючи на дуже складну ситуацію, що сталася в південно-східному регіоні нашої країни, виступ, запланований раніше, гурт вирішив не скасовувати. Розуміння того, що саме в такий тяжкий історичний період є прихильники, громадяни України, які неначе ковток чистого повітря потребують уваги, спілкування, розуміння та чистих щирих емоцій, надавало поштовх Антитілам для виступу у Луганську. Концерт відбувся і він був неймовірним! Українські прапори та гасло “Від Луганська і до Львова лине українська мова” стали лейтмотивом луганського виступу гурту Антитіла.

Тарас Тополя:Ніколи не ведіться на ті речі, які намагаються нас роз’єднати, посварити, зробити конфронтацію, зло, ненависть. Це не так, це обман. І чим швидше ми це зрозуміємо, тим простіше буде всім”.

Тур “Над полюсами” прямує до свого логічного завершення. Лишився фінальний концерт у Києві 23 травня, під час якого АнтитілА відіграють ексклюзивну музичну програму зі спеціально запрошеними друзями-музикантами, яка буде наповнена багатьма сюрпризами та несподіванками.






Похожие статьи:
Комментарии к статье: