П'ять ночей у Фредді

П'ять ночей у Фредді

 

Кінець жовтня - традиційний час для жахачок в кінотеатрах. Хелловін на носі - час запасатися попкорном та рушати в кіно для атмосфери та настрою.

 

П'ять ночей у Фредді

 

Цього року кінотеатри підготували нам фільм за мотивами однойменної франшизи відеоігор - «П'ять ночей у Фредді».

 

 

Сюжет: Коли Майк Шмідт (Джош Хатчерсон) підшукав собі роботу нічного охоронця, то він розраховував на спокій і тишу. Принаймні, цього можна було очікувати, коли охороняєш давно закинуте приміщення, де колись була сімейна піцерія з дитячими кімнатами для розваг. На роботу в першу ж ніч він навіть взяв із собою молодшу сестричку Еббі. Опівночі з'ясувалося, що чотири талісмани цього розважального центру геть не раді гостям. Спершу здивуванню Майка не було меж, адже планувалося, що приміщення пустує. Згодом усі інші його емоції затьмарила одна єдина – бажання вижити за будь-яку ціну.

 

Права на екранізацію відеоігр було придбано ще у 2015 році. З того часу кілька разів переписувався сценарій та мінявся претендент на режисерське крісло. Зрештою його посіла Емма Таммі. Також вона долучилася до написання сценарію. Початок зйомок також переносили. Вони розпочалися у лютому 2023 року у Новому Орлеані.

 

Готові лякатися?


(голосов: 1)
Похожие статьи:
Комментарии к статье: