«Антитіла» відіграли великий сольний концерт на вертолітному майданчику у Києві

 

АнтитілаАнтитіла

 

 

Нам добре, в ліфтах і на дахах

 

А також на вертолітних майданчиках, де «Антитіла» відіграли сонячний сольний концерт.

На концерті тривалістю більш ніж дві години «Антитіла» зіграли свої найкращі хіти з попередніх платівок, а також презентували киянам наживо новий альбом «Сонце», який вже встигла почути вся Україна.


Виступ супроводжувався потужним звуком, світлом та віджеїнгом. Також на концерті здійснювалася телезйомка, це означає, що у майбутньому на всіх чекає телеверсія концерту.

 

антитілаантитіла


Не обійшлося і без сюрпризів. Сьомий айфон, який гурт розіграв серед фанів, поїхав до переможниці у місто Миколаїв.

 

антитілаантитіла

 


Тарас Тополя:


«Ми завершили без перебільшення величезний тур «Сонце». Останній концерт в Києві – це було неймовірно!
Коли побачили передпродаж, почали перейматися, чи вмістить площадка всіх бажаючих. Так, було щільно, але дуже атмосферно. «Антитіла» зібрали друзів, зібрали людей цілими сім’ями до себе на великий концерт, і ми не зупиняємось, це лише етап нашого творчого шляху, лише один відрізок який ми пройшли разом. Впевнено, з посмішками. Попереду купа нових планів».

 

До речі, гурт "Антитіла" приготував для шанувальників потужну фестивальну програму на літо. Тож, бажаючі ще раз насолодитися співом Тарасу Тополі можуть завітати на один (а краще декілька) цікавих заходів, які відбуватимуться по всій Україні. Анонси можна подивитися на офіційному сайті гурту.


(голосов: 1)
Похожие статьи:
Комментарии к статье: