25 травня «Антитіла» відіграють фінальний концерт Всеукраїнського туру «Сонце» на Вертолітному майданчику КВЦ «Парковий».

антителаантитела

 

25 травня, о 19:00, на даху вертолітного майданчику КВЦ «Парковий», відбудеться великий Open-Air концерт гурту «Антитіла». 

 

Всеукраїнський тур «Сонце» добігає свого фіналу. Презентувавши п'ятий, однойменний альбом, гурт проїхав близько 40 міст Україною, побував у 7 містах Америки і Канади: Чікаго, Міннеаполіс, Нью-Йорк, Х’юстон, Даллас, Сіетл, і Ванкувер. Музиканти збирали повні зали шанувальників в Україні та за океаном, і тепер «Сонце» повертається в Київ! До Дня міста Києва, «Антитіла» влаштують наймасштабніший концерт за всю історію гурту.

 

25 травня «Антитіла» відіграють фінальний концерт Всеукраїнського туру «Сонце» на Вертолітному майданчику КВЦ «Парковий».25 травня «Антитіла» відіграють фінальний концерт Всеукраїнського туру «Сонце» на Вертолітному майданчику КВЦ «Парковий».

 


Тарас Тополя: «Де закінчуються мрії і настає реальність? В якому місці все те, що малював у своїй голові перетворюється на справжнє? Мені здається, наш концерт у Києві буде саме таким місцем і такою подією. Коли все те, що так хотіли подарувати нашим друзям і фанам протягом багатьох років, стає реальністю. Чудова локація, тисячі людей і хороша музика. Все склалося в пазл і залишиться у пам’яті на все життя!»

 


(голосов: 1)
Похожие статьи:
Комментарии к статье: