Zoloche International School

Школа » Школа онлайн | Просмотров: 5561 |

Zoloche International School

 

Як створити своїй дитині необхідні умови для набуття знань та навичок, що відповідатимуть сучасним світовим вимогам? Найкраще рішення – підібрати школу, де створено здорову атмосферу навчання та спілкування.

 

Такою є приватна школа-садок Zoloche International School. Розташований за кілька кілометрів від столиці, навчальний центр пропонує комплексний підхід до освітнього процесу. І справа не лише в дизайнерському ремонті, який створює затишну та комфортну атмосферу та сукупності послуг (розвозка, харчування, охорона). Zoloche International School – перш за все, культурні традиції виховання молодого покоління, які включають в себе класичну національну педагогіку та впровадження успішного європейського досвіду.

 

Директор школи – Оксана Павлівна Покорська, пишається тим, що Zoloche International School є єдиним в Україні навчальним закладом, що отримав акредитацію Кембриджського університету. Ліцензія дала школі можливість працювати в білінгвальному освітньому середовищі і вести навчання за двома академічними стандартами


«В нашому навчальному закладі вільно співіснують декілька мов, – розповідає Оксана Павлівна, – уроки проводяться англійською та українською, додатково діти вивчають російську та іспанську».

 

 

 

 


Серед вчителів є носії англійської мови, які викладають предмети міжнародної програми Cambridge Primary: English, Math and Science. Разом з native speaker на уроках працює україномовний асистент.

Zoloche International School

 

 

Школа-садок Zoloche International School бере участь у Національній програмі «Один учень – один комп’ютер». 

Zoloche International School 

Навіть першокласники, ефективно працюють на персональних комп’ютерах під час уроків читання, природознавства, інформатики, основ робототехніки (на базі конструктора Lego).

«Зараз ми запускаємо Google-клас, що надасть нам можливість удосконалити навчальний процес та більш раціонально використовувати робочий час», – говорить Оксана Павлівна.


Zoloche Internation School – школа повного дня. Психологи розробили спеціальний розклад, який включає в себе великі перерви, заняття спортом, творчі клуби та прогулянки на свіжому повітрі, що дозволяє дітям не втомлюватися під час навчання.
 

Zoloche International School

Справлятись з навчальним навантаженням і здобувати навички успішної людини допомагає курс «Лідерство – це просто». В основу курсу покладено принципи семи навичок високоефективної людини Стівена Кові. 

Zoloche International School

Zoloche International School

Zoloche International School

Першокласники мають повноцінний денний відпочинок.  

Zoloche International School

Опинившись в Zoloche School, відчуваєш справжню атмосферу турботи і любові до школярів.
Директор школи пишається тим, що навчальний заклад має можливість надавати дітям повноцінне чотириразове здорове харчування, дотримуючись при цьому всіх вимог, які ставлять дієтологи, санепідемстанція та батьки маленьких гурманів.
 

Zoloche International School

Zoloche International School ефективно виконує поставлені перед нею завдання – виростити покоління лідерів, які поважають рідну мову та культуру, а разом з тим вільно орієнтується і спілкується в європейському суспільстві.

Zoloche International School

 

 

 

Контакти:
http://zolocheschool.com.ua/
067 402 14 07
044 531 77 78


(голосов: 2)
Похожие статьи:
Комментарии к статье: