Бренд Року 2020 оголошує переможців

Бизнес | Просмотров: 21154 |

бренд рокубренд року


У 1999 році в Україні з’явився перший на пострадянському просторі бізнес-конкурс, який обирав та відзначав найкращі торгові марки у різноманітних категоріях товарів та послуг.


У часи відсутності інтернету та дротових телефонів, переможці визначалися за результатами анкетування населення. Наразі це важко навіть уявити: анкети розсилалися адресною поштою, заповнювалися мешканцями, потім паперові аркуші таким же шляхом відправлялися до оргкомітету. За свою історію, Конкурс зростав, змінював форму та розвивався. Змінювалися методики оцінювання, досліджень та нагородження переможців. Так, серед проектів Бренд Року” були і прес-конференції, і банкетні та концертні церемонії нагородження, і наймаштабніший в Україні “Парад Брендів”, який проходив численною ходою по Хрещатику у День Підприємця.

 

2020 рік приніс зміни у бізнес-життя всієї планети. Масштабні події світового рівня скасовуються по всьому світу. Канський Фестиваль скасовано, спортивні заходи та різні івенти теж не відбудуться в усіх країнах Європи. В умовах всесвітнього карантину на пандемії COVID-19, “Бренд Року” знову змінює формат.


Цього року, Конкурс продовжую термін подання заявок періодом на весь 2020 рік, і нагороджує бренди протягом всього 2020. Тож, навіть у такий складний час для бізнесу, у брендів є можливість отримати нагороду.

 

Наразі, вже відомі перші переможці “Бренд Року” 2020. Що для них означає перемога і як важливо мати таку підтримку бізнесу саме у турбулентні часи, ми запитали у переможців.


Номінація "Прорив року": бренд Komilfo (Бьюті сфера)

 

 

Бренд Року 2020 оголошує переможців

 


Юлія Дмитренко, керівник відділу маркетингу Бренду Komilfo:


«Ми вдячні за визнання наших зусиль і раді, що в б'юті індустрії підтримують наш розвиток. Адже кожен день ми намагаємося створювати щось приголомшливе і хочемо, щоб наша продукція приносила радість і полегшувала роботу майстрів індустрії краси.


Бути визнаним брендом року - це не тільки гордість, а й величезна відповідальність. Це спільна заслуга нашої компанії і наших клієнтів, які постійно мотивують нас рухатися вперед. А ми в свою чергу продовжимо робимо внесок в розвиток індустрії і професіоналізму майстрів».


Номінація "Народне визнання": Moneyveo (Фінанси/Бізнес/IT)

 

 

moneymoney

 


CEO Бренду Moneyveo Альона Андронікова:


«Такі нагороди дуже мотивують. Вони підтверджують якість роботи всієї нашої команди. Навіть у карантин ми продовжили кредитувати 24/7 і випускати на ринок нові продуктові фічі. Наприклад, з квітня наші клієнти вже можуть оформлювати кредити через термінали EasyPay, а також сплачувати їх за допомогою чат-бота у Telegram. Додалася можливість розраховуватися за кредитом мобільними грошима. Але головним проривом вважаємо вихід компанії на ринок В’єтнаму. Ми плануємо масштабувати наші інновації в Азії та розвивати фінансову інклюзію у світі».


Номінація "Бездоганна якість": бренд TK-Laser (Краса/Здоров'я)


«Для нас велика честь знову отримати ваше визнання і голоси і в цьому році. Ми, компанія TK Laser - маленький світ краси, створений з великим трепетом і любов'ю, щоб зробити професійні послуги краси, комфортними і доступними для всіх! Основною спеціалізацією нашої мережі є лазерна епіляція. Процедура посідає особливе місце в естетичній медицині, є однією з найбільш затребуваних на сьогодні, оскільки дозволяє ефективно видаляти небажане волосся. Наші апарати оснащені унікальним охолоджуючим пристроєм, який допомагає не тільки забезпечити високу результативність, а й зробити процедуру менш болючою, заспокоїти і захистити шкіру.


У 2019 мережу TK Laser отримала нагороду «Бренд Року» в номінації «Бездоганна якість». Тому що ми надаємо доступні ціни, використовуючи при цьому кращі витратні матеріали і працюючи на сучасному і якісному обладнанні!»


Номінація "Бездоганна якість": бренд Medicalaser (Медицина/Краса)

 

 

medicamedica

 


«Перемога компанії Медикалазер у Всеукраі?нському конкурсі «Бренд Року - 2020» - це визнання того, що ми робимо якісну косметологічну лазерну техніку та апарати.


Компанія Медикалазер є надійним партнером для тисяч підприємців по всій Україні і за кордоном, які використовують нашу техніку у своєму бізнесі. Отримана нами нагорода спонукає нас докладати ще більше зусиль у покращенні якості нашої продукції, а також заохочує прийняти участь у конкурсі і наступного року».


Номінація "Народне визнання": Vovk (Легка промисловість)


«Бренд Vovk втретє стає переможцем бізнес-конкурсу «Бренд року». Ми вдячні всім за віру та підтримку нашої компанії, всі наші моделі зроблені з любов'ю саме для Вас. Дякуємо за кожний голос . Віримо, що скоро ми знову відновимо роботу в повному об'ємі, і будемо надалі радувати наших клієнтів . А вже для Вас 18 студій відкрили свої двері і чекають на примірку, а для тих регіонів, що чекають на відкриття, є можливість придбати улюблені речі онлайн на нашому сайті VOVK.com».


Номінація "Прорив року": бренд Освітній хаб (Освіта)

 

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський:


«Перемога Освітнього Хабу міста Києва у Всеукраїнському конкурсі «Бренд Року - 2020» - це не тільки визнання того, що місто може робити якісні проекти, а й підтвердження розвитку освітнього простору.


В умовах карантинних заходів саме Освітній хаб міста Києва став надійною підтримкою і для тих, хто потребував емоційної підтримки, і для батьків, які долучили свої діточок до онлайн дитячого садочку, і для тих, хто в незвичних умовах вирішив перепрофілювати свою кар’єру. І дуже приємно, що міський проект не став локальним – майже половина користувачів проекту представляють не лише всі регіони України, а й такі країни як США, Канада, країни ЄС тощо. І саме нагорода «Кращий освітній проект року» підтверджує, що столиця рухається вірним шляхом, підтримуючи освіту та використовуючи сучасні технології».


Бренд Avon теж стає переможцем бізнес-конкурсу «Бренд Року-2020».

 

Оргкомітет бізнес-конкурсу «Бренд Року» щиро захоплюється всіма підприємцями, які навіть у непрості часи знаходять сили та ресурси працювати та рухатися далі.

 

«Неймовірна складна економічна ситуація спонукала українців обирати переможцями справжніх героїв, які під час пандемії коронавірусу змогли зберегти бізнес та отримати соціальні оплески у вигляді нагороди нашого бізнес-конкурсу, - розповідає директор Конкурсу «Бренд Року» Ліка Співаковська – те, що у нас є такі сильні бренди це перемога всієї країни».

 

 


(голосов: 1)
Похожие статьи:
Комментарии к статье: