VI Всеукраїнський фестиваль робототехніки «ROBOTICA 2014»

Отдых с ребенком | Просмотров: |
                       VI Всеукраїнський фестиваль робототехніки «ROBOTICA 2014»

13 квітня 2014 року в НСК «Олімпійський» відбудеться щорічний науково-технічний фестиваль«ROBOTICA 2014». Уже стало традицією кожної весни проводити свято творчості, інтелекту, високих технологій, збирати разом талановиту українську молодь, надавати їй можливість демонструвати свої знання та вміння у побудові роботів чи створенні творчих моделей з конструктора LEGO. Фестиваль надає чудову можливість ознайомитися з найсучаснішими програмами навчання, які відповідають міжнародним освітнім стандартам. Ключова подія фестивалю – Всеукраїнська олімпіада з робототехніки. Цього року за звання кращого робототехніка України будуть боротися команди з Києва, Тернополя, Кременчука, Запоріжжя, Володимир-Волинського, Дніпропетровська, Комсомольська, Одеси, Вінниці, Львова, Нової Праги, Івано-Франківська, Сум, Луцьката Луганська.

Robotica 2014
В програму фестивалю входять: 

- VI Всеукраїнська олімпіада з робототехніки, яка є відбірковим етапом двох світових олімпіад FIRSTLEGO League(FLL) та WorldRobotOlympiad (WRO). Учасники – більше 100 команд, близько 240 дітей віком від 9 до 19 років; 
- Турнір роботів-сумоїстів, учасником якого може стати кожен, хто побудує і запрограмуєробота-сумоїста; 
- Презентація найсучасніших вітчизняних розробок в сфері освітньої робототехніки; 
- Дитячий архітектурний конкурс «Космічні технології». Учасники: 5000 школярів 1 – 11 класів з 35 шкіл та позашкільних закладів і 1000 дітей із 13 дитячих садків, які приїдуть з усієї України. Школи-переможці отримують класи робототехніки. 
- Виставка-конкурс LEGO-творчості, в якому візьмуть участь близько 200 учасників віком від 3 до 19 років. Усім учасникам – призи від LEGO! 
- 7 конкурсних зон з роботами для усіх гостей фестивалю; 
- Цікаві уроки та дослідження від Технічної студії «Винахідник». Кожному учню – подарунковий сертифікат на заняття у студії.

Robotica 2014

Організатор фестивалю – компанія Пролего, експерт з впровадження робототехніки в навчальних закладах України, офіційний представник WRO та FLL в Україні.

Генеральний спонсор фестивалю - Технічна студія «Винахідник», європейський центр розвитку та навчання з конструкторами LEGO.

Призовий фонд надано компанією Лего Україна.

Фестиваль проводиться за технологічної підтримки Google Україна.

Початок о 10.00. Вхід – вільний.

Robotica 2014


Похожие статьи:
Комментарии к статье: