фоторедактор онлайн фотошоп онлайн игры онлайн

Придніпровська державна академія будівництва та архітектури

Придніпровська державна  академія будівництва та архітектури


alt

49600, м. Дніпропетровськ, вул. Чернишевського, 24а.
Тел. (0562) 47-08-66. Факс(0562) 47-07-88.
E-mail: postmaster@pgasa.dp.ua;
www.pgasa.dp.ua





alt







Придніпровська державна академія будівництва та архітектури як самоврядний державний вищий навчальний заклад IV рівня акредитації (ліцензія АВ №159746 від 18.10.2006 р.) існує з 23 березня 1930 р. Освіта в академії здійснюється за багатоступеневою системою навчання: бакалавр-спеціаліст-магістр.
Академія – провідний вищий політехнічний заклад України, член Міжнародної асоціації університетів, член асоціації будівельних вищих навчальних закладів СНД.

До складу академії входять 57 навчально-наукових підрозділів: 4  інститути, 9 факультетів, 29 науково-дослідних лабораторій. В академії 552 викладача, з них 80 професорів, докторів наук, 265 доцентів, кандидатів наук, 68 академіків і членів-кореспондентів різних галузевих академій України, 5 лауреатів державних премій у галузі науки і техніки.
Працюють докторантура та аспірантура (понад 80 аспірантів); навчається близько 10 тис. студентів, із них 5560 – на денній формі навчання.
До послуг студентів: 800 тис. примірників спеціальної та художньої літератури, 17 комп'ютерних класів, які налічують парк техніки 890 одиниць, спорткомплекс, профілакторій, 9 гуртожитків, музей академії та ін. Академія готує для держави висококваліфіковані професійні кадри, кожен випускник має реальні шанси зайняти у суспільстві високі посади і самореалізуватися  у житті.

Факультети, напрями підготовки і спеціальності:
• Факультет промислового і цивільного будівництва (тел. 46-42-51).
Напрям підготовки – будівництво (спеціальність «Промислове і цивільне будівництво»).
• Факультет будівельний (тел. 47-59-91).
Напрями підготовки: будівництво (спеціальність «Автомобільні дороги та аеродроми», спеціалізація «Промислове і цивільне будівництво»); геодезія, картографія та землеустрій.
• Факультет архітектурний (тел. 46-42-52).
Напрям підготовки – архітектура (спеціальності «Архітектура будівель і споруд», «Містобудування», «Дизайн архітектурного середовища»).
• Факультет механічний (тел. 47-59-82).
Напрями підготовки: інженерна механіка (спеціальності «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машиниі обладнання», «Автомобілі та автомобільне господарство»); автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології (спеціальність «Автоматизоване управління технологічними процесами»); інженерне матеріалознавство.
• Факультет економічний (тел. 47-08-55).
Напрями підготовки: економіка підприємства; фінанси і кредит; облік і аудит; міжнародна економіка; менеджмент. Інститут екології і безпеки життєдіяльності в будівництві (тел. 47-59-77)
• Факультет технології життєзабезпечення в будівництві.Напрями підготовки: будівництво (спеціальності «Технологіябудівельних конструкцій, виробів і матеріалів», «Теплогазопо#стачання і вентиляція»); гідротехніка (водні ресурси).
• Факультет екології та безпеки життєдіяльності (тел. 47-59-77).
Напрям підготовки – екологія та охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування. Інститут заочної і дистанційної освіти
• Факультет технічний (тел. 46-93-12).
Напрями підготовки: будівництво (спеціальності «Промислове і цивільне будівництво»*, «Автомобільні шляхи та аеродроми»*, «Технологія будівельних конструкцій, виробів і матеріалів»*, «Теплогазопостачання та вентиляція»*); інженернамеханіка (спеціальності «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання», «Автомобіліта автомобільне господарство»); автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології (спеціальність «Автоматизоване управління технологічними процесами»); екологія та охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування.
• Факультет фінансово-економічний (тел. 46-93-89).
Напрями підготовки: економіка підприємства*; фінанси і кредит*; облік і аудит*; міжнародна економіка*; менеджмент*.

Академія надає можливість: навчатися у спеціальних групах з викладанням французькою або англійською мовами; пройти підготовку та стажування за кордоном; отримати науковий ступінь магістра.
Академія співпрацює із закордонними ВНЗ і асоціаціями у рамках європейських та світових освітянських програм і за двосторонніми угодами.
Ведеться обмін студентами, спільні наукові дослідження.
З 1997 р. франко-український проект розпочав навчання студентів на факультеті промислового і цивільного будівництва, з 2005 р. – архітектурному факультеті.
З 2001 р. реалізується англо-український проект на напрямі підготовки «Інженерне матеріалознавство», а з 2005 р. – на напрямі підготовки «Міжнародна економіка», тобто поглиблене вивчення англійської мови і викладання нею усіх дисциплін.

Конкурсний відбір вступників на всі напрями підготовки та спеціальності здійснюється за сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти, отриманими у поточному році, з української мови і літератури та математики.
Для вступників на напрям підготовки «Міжнародна економіка» ще потрібен сертифікат з іноземної мови; вступники на напрям підготовки «Архітектура» складають додатково вступні іспити з малюнка такомпозиції.
Вступники на заочну та дистанційну форми навчання беруть участь у конкурсі щодо зарахування на навчання за кількістю балів сертифікатів Українського центру оцінювання якості освіти з української мови і літератури та математики, отриманому вступником у поточному році, з оцінкою не нижче 124 балів за 101-бальною шкалою оцінювання.

*За цими напрямами підготовки та спеціальностями ведеться навчання також за дистанційними технологіями.


Важливі деталі

Найменування

Інформація

 

Назва

Придніпровська державна академія будівництва та архітектури

Місто

м. Дніпропетровськ

Форма навчання

Статус

самоврядний державний вищий навчальний заклад

Тип

навчальний заклад

Акредитація

IV рівня акредитації

Ліцензія

АГ №508694 від 14.06.2011 р.)

Принадлежность

Керівник

Адреса

49600, м. Дніпропетровськ, вул. Чернишевського, 24а.

Телефони

(0562) 47-08-66

Факс

(0562) 47-07-88

Web-сайт

www.pgasa.dp.ua

Е-mail

postmaster@pgasa.dp.ua

Дата заснування

23 березня 1930 р.

Військова кафедра

Відстрочення від армії

Гуртожиток

9 гуртожитків

Яка оплата за гуртожиток

Диплом державногозразка

Інші дипломита сертифікати

Який був конкурс в минулому році

Чи можливоподати документи на декілька спеціальностей одночасно

Чи можливе навчання на двох факультетах одночасно

Яким чином враховуються результати зовнішнього тестування

Чи є співбесіда

Конкурсний відбір вступників на всі напрямки підготовки та спеціальності здійснюється за сертифікатами Українського центру оцінювання якості освіти, отриманими в поточному році, з української мови і літератури та математики.

Для вступників на напрям підготовки «Міжнародна економіка» додатково проводиться вступне тестування з іноземної мови; вступники на напрям підготовки «Архітектура» складають додатково вступні іспити з малюнка та композиції.

Вступники на заочну та дистанційну форми навчання беруть участь у конкурсі щодо зарахування на навчання з кількістю балів сертифікату Українського центру оцінювання якості освіти з української мови і літератури, отриманому вступником у поточному році, з оцінкою не нижче 124 балів за 101-бальною шкалою оцінювання.

Чи є обов’язкове направлення студентів після закінчення вузу


(голосов: 7566)
Похожие статьи:
Комментарии к статье:
ИНТЕРЕСНОЕ:
ПОПУЛЯРНЫЕ: