Dark Side of the Moon

Dark Side of the MoonDark Side of the Moon


alt-J
28 серпня, 19:00
Арт-завод Платформа
Київ, вул. Біломорська, 1
«У кожного покоління має бути свій «Dark Side of the Moon» - скаже людина за 50. «Нове покоління заслужило такий Depeche Mode» - скажуть ті, кому за 40. «Ось вам ваша сучасна Nirvana» - скажуть ті, кому за 30. Всі вони будуть праві. «Провина» всіх цих колективів перед минулими поколіннями тільки в тому, що вони не хотіли грати за старими правилами, відмовлялися брехати собі та іншим. Ця відмова від звичного, при всій повазі до Слухача, і перетворює такі гурти в помітні явища в історії сучасної музики.


Гас Ангер-Гамільтон, музикант alt-J: «Ми поважаємо наших фанатів і вважаємо, що нашій музиці потрібно кілька прослуховувань, перш ніж Ви дійсно її полюбите».


У першому альбомі alt-J зазвичай бачать творчий маніфест молодих інтелектуалів з їх бажанням звільнитись від минулих авторитетів. Пісні тут представлені як ланцюг випадковостей, які практично не залежать від оточуючих тенденцій. Вони ніби пристосовуються до умов існування самих музикантів на початку їх творчого шляху. Запис насичений звуками університетського містечка, і сам успіх його викликаний випадковим вибором мільйонів Слухачів по всьому Світу.

 

В другому альбомі, залишившись без важливого елементу, вони віддають перевагу більш закритому й зібраному саунду, не цураючись при цьому своїх спогадів про дні, коли вони були невідомими. Їх музика не виносить прямолінійності і скроєна з сотні півтонів. Не бажаючи пускати пил в очі Слухачам, музиканти немов погоджуються бути почутими.

 

2 червня 2017 alt-J презентували третій студійний альбом «Relaxer».

 

28 серпня, вперше в Києві - відомі британці alt-J з великим сольним концертом на Арт-заводі «Платформа»

 

http://www.altjband.com/
https://www.facebook.com/altJ.band
https://twitter.com/alt_J
https://www.youtube.com/user/Altjband
https://soundcloud.com/alt-j
http://altjband.tumblr.com/
https://play.spotify.com/artist/3XHO7cRUPCLOr6jwp8vsx5

 


(голосов: 1)
Похожие статьи:
Комментарии к статье: