5 способів збільшити груди в 2019 році

Любовь и секс | Просмотров: 538 |

Як повідомляє сайт Zbilshyty-hrudy.com.ua в 2019 році популярні будуть наступні тренди та методики по збільшенню грудей:

 

1. Білок — основний будівельний матеріал

Білок містить велику кількість амінокислот, вживаючи які в необхідній кількості створюються оптимальні умови для збільшення грудей, особливо це важливо в процесі статевого дозрівання.

 

2. Масаж

Один з кращих способів збільшення грудей, він стимулює кровообіг і змушує кров доливати в грудну область, приносячи необхідні поживні речовини, кисню і важливих гормонів. Часто для цієї процедури використовується оливкова олія, воно втирається круговими руху з зовнішньої сторони всередину, також не забувайте за щоденне протирання прохолодною водою і використання під час купання контрастного душу роблячи потік води від теплого до холодного.

 

3. Жирова складова

Гарні жіночі груди на 90% складається з жирів, вона складається з жирової прошарку і залозистої тканини, саме від цього залежить розмір і форма грудей. Якщо жирового прошарку більше, то груди м'якше і не така пружна, якщо залозистої тканини більше, то груди щільніше. Не всі жири однакові шкідливі, тому для нормального розвитку грудей включіть в свій раціон волоські горіхи, авокадо, лосось, тунець, минтай, форель, крім цього жири в цих продуктах поліпшать зовнішній стан шкіри.

 

4. Вітаміни, мінерали та мікроелементи

Вживання потрібної кількості вітамінів, мінералів і мікроелементів допомагає не тільки нормальному розвитку організму, підтримання на рівні всіх життєво важливих процесів, але і нормальному розвитку красивою грудей. Особливу увагу зверніть на вживання фруктів і овочів, так як вони багаті на вітаміни, які грають на розвиток грудей не останню роль — А, В, С, Е, К, а також магній і кальцій.

 

5. Насіння Фенхелю

Фенхель — це трав'яниста рослина, використовуючи насіння якого посилюється вироблення гормону естрогену, який як відомо впливає на зростання красивою грудей. Приймати його варто не більше однієї чайної ложки в день, також фенхель допомагає зняти спазми при менструальних циклах, а ось вагітним його не варто приймати, так само як і пажитажник.

 

 


(голосов: 1)
подбери себе прическу онлайн
Похожие статьи:
Комментарии к статье: