фоторедактор онлайн фотошоп онлайн игры онлайн

Донецький юридичний інститут

Донецький юридичний інститут Луганського державного університету внутрішніхсправ імені Е.О. Дідоренка


alt
83054, м. Донецьк, вул. Засядька, 13.
Е-mail: postmaster@dli.donetsk.ua;
www.dli.donetsk.ua





alt


Начальник –
полковник міліції, кандидат наук з державного
управління, доцент, заслужений юрист України
Бесчастний Віктор Миколайович





Донецький юридичний інститут Луганського державного університету внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка здійснює підготовку юристів за державним замовленням та за рахунок коштів юридичних і фізичних осіб.
На сьогодні інститут є одним ізпровідних вищих навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ України та його внесено до державного реєстру закладів освіти України з наданням ліцензії наздійснення освітньої діяльності за ІІІ рівнем акредитації (ліцензія АВ №048819 від 04.07.2006 р. до 01.07.2010 р.).

На усіх формах навчання в інституті юридичну освіту здобувають понад 4 тис. курсантів, сухачів та студентів, представників усіх регіонів України.
Очолює інститут начальник – полковник міліції, кандидат наук з державного управління, доцент, заслужений юрист України Бесчастний Віктор Миколайович. Народився 9 листопада 1959 року у селищі Сєдове Новоазовського району Донецької області. У вересні1981 року став курсантом Донецької спеціальної середньої школи міліції МВС СРСР, яку закінчив у 1983 році. З 1984 по 1989 роки навчався у Харківському юридичному інституті за спеціальністю «Правознавство», після закінчення якого отримав кваліфікацію «юрист». Працював у підрозділах служби із боротьби з економічними злочинами та організованою злочинністю Донеччини. Згідно з Указом Президента України від 30 січня 1996 року №102 Віктора Миколайовича було призначено керівником групи організаційного забезпечення діяльності Координаційного комітету облдержадміністрації. У 1998 та 2002 роках він обирався депутатом Донецької обласної ради, головою постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, правової політики, законності, правопорядку.З 2000 по 2003 роки обіймав посаду заступника начальника УМВС України у Донецькій області – начальника управління роботи з персоналом. З жовтня 2003 року Віктора Миколайовича призначено на посаду ректора, потім – начальника інституту.

Інститут здійснює навчальну, наукову, видавницьку діяльність, підготовку наукових кадрів.

На цей час в інституті створено сучасну матеріально-технічну базу, яка відповідає вимогам сьогодення. Заняття проходять у 7 навчальних корпусах, в аудиторіях, які обладнано сучасними технічними навчальними засобами. Для послуг курсантів та студентів – комп'ютерні класи, лабораторії, кабінети, 4 бібліотеки з читальними залами, навчальний відділ внутрішніх справ,навчально-виховний центр, 5 спортивних залів, один з яких тренажерний, багатофункціональний спортивний майданчик,стадіон, стрілецький тир, медична частина.
Професорсько-викладацький склад: на 22 кафедрах інституту працюють255 кваліфікованих викладачів, якімають досвід педагогічної і практичної діяльності. Серед них 3 – академіки, 15 – доктори наук, у т.ч. 10 –юридичні, 122 – кандидати наук, у т.ч. 66 – юридичні, 16 – професори, 53 –доценти.
Інститутом на 6 факультетах здійснюється ступенева підготовка кадрів освітньо-кваліфікаційних рівнів«бакалавр», «спеціаліст», «магістр» за спеціальностями: Правознавство; Правоохоронна діяльність.

Факультети:
• кримінальної міліції
– з підготовки фахівців для підрозділів карного розшуку та підрозділів боротьби з  правопорушеннями у сфері інтелектуальної власності та високих технологій;
• міліції громадської безпеки
–з підготовки кадрів для підрозділів міліції громадської безпеки;
• слідчокриміналістичний
– з підготовки кадрів для слідчих та експертно-криміналістичних підрозділів;
• безпеки дорожнього руху
 – з підготовки кадрів для патрульної служби та державної автомобільної інспекції;
• заочного та дистанційного навчання працівників ОВС
–з підготовки фахівців з числа практичних працівників міліції без відриву від служби;
• права
– здійснює підготовку фахівців-юристів за денною та заочною формами навчання для роботи у галузі державних, управлінських, фінансово-банківських та комерційних структурах за спеціальністю та спеціалізаціями: цивільно-правова; господарсько-правова; кримінально-правова; фінансово-правова.

Усі випускники інституту, які навчались на денній формі за рахунок державного бюджету, працевлаштовуються у територіальних підрозділах органів внутрішніх справ комплектуючих управлінь МВС України в областях та на транспорті.
 Випускникам госпрозрахункової форми навчання інститутом надається допомога у працевлаштуванні в органах державного управління, органах внутрішніх справ тощо.

alt

Важливі деталі

Найменування

Інформація

Назва

Донецький юридичний інститут

Місто

м. Донецьк

Форма навчання


Статус


Тип

Вищий навчальний заклад

Акредитація

ІІІ рівня акредитації.

Ліцензія

АБ №122126 від 22.04.2005 р.

Принадлежность


Керівник

Начальник інституту – Віктор Миколайович Бесчастний.

Віктор Бесчастний народився у 1959 році в селищі Сєдове Новоазовського району Донецької області.

У 1978-1981 роках служив у лавах військово-морського флоту, звідки звільнився головним корабельним старшиною. У 1983 році закінчив Донецьку спеціальну середню школу міліції МВС СРСР, у 1989 – Харківський юридичний інститут, у 2003 – Донецький державний університет управління за спеціальністю економіст, магістр фінансів.

З жовтня 1981 року – на службі в органах внутрішніх справ: інспектор, оперуповноважений, начальник відділення боротьби з розкраданням соціалістичної власності, начальник відділення, заступник начальника відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю, керівник групи Координаційного комітету боротьби з корупцією при Донецькій облдержадміністрації, заступник начальника Управління МВС України в Донецькій області.

З вересня 2003 року – ректор, надалі начальник Донецького юридичного інституту.

Має наукові здобутки – вчене звання доцента, 61 публікацію (4 монографії, 6 навчальних посібників, 5 навчально-практичних рекомендацій, статті тощо) у сфері проблем управління в ОВС, роботи з персоналом ОВС, боротьби з організованою та економічною злочинністю.

Адреса

83054, м. Донецьк, вул. Засядька, 13.

Телефони

(0622) 57-45-48

Факс


Web-сайт

www.dli.donetsk.ua

Е-mail

postmaster@dli.donetsk.ua

Дата заснування

1993

Військова кафедра

Курсанти І курсу мешкають на території інституту та перебувають на повному державному забезпеченні. Курсанти старших курсів, у разі необхідності, забезпечуються харчуванням та гуртожитком.

Відстрочення від армії


Гуртожиток

4 гуртожитки

Яка оплата за гуртожиток


Диплом державногозразка


Інші дипломита сертифікати


Який був конкурс в минулому році


Чи можливоподати документи на декілька спеціальностей одночасно


Чи можливе навчання на двох факультетах одночасно


Яким чином враховуються результати зовнішнього тестування


Чи є співбесіда


 

(голосов: 14094)
Похожие статьи:
Комментарии к статье:
ИНТЕРЕСНОЕ:
ПОПУЛЯРНЫЕ: