Кінопрем'єра для фанатів "Кінґсмена" - "Арґайл"

Мода и стиль » Куда себя деть | Просмотров: 1561 |

Кінопрем'єра для фанатів "Кінґсмена" - "Арґайл"

 

В українських кінотеатрах розпочався показ шпигунської комедії від творця "Кінґсмена", з котом Клаудії Шиффер майже в головній ролі. Крім розкішного кота, у фільмі знялись актори Генрі Кавілл, Брайс Даллас Говард, Сем Роквелл, Браян Кренстон, Джон Сіна і навіть співачка Дуа Ліпа, яка нещодавно дебютувала у фільмі "Барбі".

 

Окремої уваги заслуговує участь Кетрін О'Хара - з часів "Сам удома" вона в таких масштабних проєктах не грала.

 

 

Історія починається з презентації нової книжки відомої письменниці шпигунських історій Еллі Конвей (Брайс Даллас Говард), яка написала роман, дуже близький за сюжетом до реальної ситуації всередині міжнародних спецслужб, чим мимоволі й привернула до себе увагу серйозних хлопців. Будучи інтровертом, Еллі не очікує від життя жодних сюрпризів і потрясінь, проте тепер це саме життя в небезпеці щосекунди, навіть у той час, коли авторка книжок подорожує потягом із котом у переносці (той самий кіт Клаудії Шиффер).

 

Кінопрем'єра для фанатів "Кінґсмена" - "Арґайл"

 

Раптово і несподівано для себе головна героїня потрапляє у справжній вир інтриг шпигунів і подій світового масштабу, опиняється в компанії справжніх представників розвідок. З цього моменту на глядача чекають численні сюжетні повороти, сповнені несподіванок, таких, як, наприклад, феєричний стрибок кота з високої будівлі або сцена з палаючим кораблем негідників (українці оцінять).

 

Кінопрем'єра для фанатів "Кінґсмена" - "Арґайл"

 

 

Після титрів, як у більшості кіногеройських сагах, ще йде показ сцен, які натякають на продовження історії в майбутнього. 

 

 

 

 

 

 


(голосов: 1)
Похожие статьи:
Комментарии к статье: