фоторедактор онлайн фотошоп онлайн игры онлайн

УБС НБУ – кращий банківський Університет України


УБС НБУ – кращий банківський Університет України

Університет банківської справи НБУ тричі отримував звання кращого ВНЗ України із підготовки та перепідготовки фахівців банківсько-фінансової сфери за версією журналу «Банкіръ», два останні роки визнаний лідером серед українських ВНЗ у галузі підготовки сучасних кадрів за напрямом «Економіка, фінанси, управління, підприємництво» згідно версії Інституту інноваційних технологій та змісту освіти МОН, входить до переліку кращих ВНЗ України згідно різноманітних рейтингів. Однак промовистіше будь-яких нагород про Університет говорять роботодавці, випускники, партнери. 

Володимир Лавренчук, голова правління Райффайзен Банку Аваль:
«Багатьох успішних топ-менеджерів банківського сектору відрізняють глибокі знання банківських технологій, потужні лідерські якості, відкритість до усього нового, здатність добре комунікувати як на вітчизняному, так і на міжнародному рівнях. Саме ці навички студенти отримують в Університеті банківської справи НБУ».

Анатолій Волок, президент Харківського банківського союзу:
«Сьогодні можна гордо говорити про те, що УБС НБУ дає якісну та престижну вищу освіту, а його випускники є конкурентоспроможними спеціалістами на ринку праці і мають можливість вибору серед пропозицій з працевлаштування. Це, безумовно, завдяки високому професіоналізму колективу, що своєю самовідданою працею поліпшує престиж інституту і української вищої освіти загалом у європейському та світовому науковому просторах.

Для ХБС Університет банківської справи є стратегічним партнером, який спроможний ефективно представляти українську бізнес-освіту, і ми розраховуємо на подальшу плідну співпрацю в галузі підготовки висококваліфікованих менеджерів для українських банків. Співпраця УБС НБУ та ХБС також має велике значення для проведення семінарів, бізнес-форумів за участю міжнародних фінансових інститутів».

Ірина Качанова, випускниця Львівського інституту банківської справи Університету, фах «Eкономіка і підприємництво». Здобула другу вищу освіту, а нині працює в Австрії, у Volksbank:
«Знання, які ми здобуваємо, є часткою життя, вони розширюють наш світогляд, доповнюють нашу особистість і в передачі цих знань вeлику роль відіграють викладачі. Мені пощастило вчитись у Львівському інституті банківської справи Університету, де викладають з душею та великим бажанням. Знання, які я отримала в Україні, дали мені хорошу основу на майбутнє. Освіту УБС дає дуже хорошу, подібну до закордонної». 

Еріх Келлер, проф. др., ректор Університету прикладних наук при Deutshe Bundesbank, Хахенбург:
«Співпраця між університетами, які підпорядковані центральному банку в Україні та Німеччині, щороку поглиблюється. Постійний обмін студентами сприяє обміну новинами між Києвом та Хахенбургом. Дружба та порозуміння зросли, і ми багато дізнались про наші країни, економіки і функціонування монетарної політики, а також про банківський нагляд. Обговорюємо питання фінансових ринків і обмінюємось думками щодо поліпшення фінансової стабільності». 

Університет банківської справи НБУ – м.Київ, вул.Андріївська, 1
Тел. 044 462 53 05, www.ubs.gov.ua, ubs@ubs.gov.ua
У складі Університету діють:

Інститут магістерської та післядипломної освіти УБС НБУ
м. Київ, вул. Андріївська, 1. Тел.: (044) 230-16-03
www.impo.ubs.gov.ua

Львівський інститут банківської справи УБС НБУ
м. Львів, просп. Т. Г. Шевченка, 9. Тел.: (032) 297-72-01
www.lbi.wubn.net

Харківський інститут банківської справи УБС НБУ
м. Харків, просп. Перемоги, 55. Тел.: (057) 338-55-81
www.khibs.edu.ua

Черкаський інститут банківської справи УБС НБУ
м. Черкаси, вул. Чорновола, 164. Тел.: (0472) 71-99-51
www.cibs.ck.ua

Севастопольський інститут 
м. Севастополь, вул. Паркова,6. Тел. (0692) 53-96-11
http://www.sibs.uabs.edu.ua 


Похожие статьи:
Комментарии к статье:
ИНТЕРЕСНОЕ:
ПОПУЛЯРНЫЕ: